Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazole s rajčaty
Gratinovaný lilek a cuketa
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Španělské „španělské ptáčky“…
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Česneková plec
Vajíčková pomazánka z lučiny
Bramborovo cuketová polévka -…
Malinové / ostružinové knedlíky
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…