Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová pečeně se špenátem
Nakládaný hermelín
Bulharská musaka -Olga
Krkovička pečená s játry a cibulí
Božský čokoládový dort
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Ovocné smoothie s červenou řepou
Plněné papriky s knedlíkem
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…