Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Avokádová pasta
Křupavý bůček
Pečená zelenina na lžíci oleje
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Cuketa s vejci - smaženice
Francouzské brambory - bez vaření
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Pivní marinované špízy
Plněná vepřová rolka
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení