Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Arabská rýže
Bramborová pánev (omeleta)
Majonézové koláče
Skvělá italská pizza
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Pečené sladké brambory s řepou
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Masová minutka s řapíkatým celerem
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort