Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr s česnekem
Sýrová pomazánka na topinky
Bramborový kuba
Kuře „strejdy z Hlinska“
Brambory s kysanou smetanou
Smažený vepřový řízek se sýrem
Křenová pomazánka k tyčinkám
Meruňkový koláč s müsli
Bulgur s kuřecím masem
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort