Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní gyros v housce
Špagety alla puttanesca
Dresing z kysané smetany
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Koka dort
Gratinovaný květák
Pikantní marináda na maso
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…