Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný cop
Berušky
Vepřové kari
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Baklava s ořechy
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…