Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sněhové pečivo
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Tvarůžková pomazánka speciál
Fazole s rajčaty
Smažené špagety se zeleninou
Ořechový štrůdl (závin)
Knedlíky z rýžové mouky
Bramborovo-kapustové placičky
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč