Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Rychle naložené okurky
Rychlá znojemská
Dětský dvoupatrový dort
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Banánovo-jahodový dort
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Kuřecí prsa obalované v chipsech
brambory v alobalu se zakysanou…
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest