Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky s mákem
Pudinkové řezy
Zapečená bramborová kaše s vejci
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Hrnečkové knedlíky
Smažené jednohubky
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Slaný chřestový koláč
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení