Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové závitky
Rybí pomazánka z tuňáka
Šlehačková roláda IV.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Smetanová pórková polévka s bramborem
Biskupský chlebíček
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Dukátové buchtičky z remosky s…
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč