Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná zelenina se sýrem
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Krémová kapustová polévka
Slaninová vinná klobása na pivu
Jednoduché staročeské plátky se…
Langoše jednohubky
Kvašený zeleninový salát Pickles
Rajská polévka se špeclemi
Slaný chřestový koláč
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení