Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koprová kulajda
Smaženice z hub
Rumové řezy
Vepřový jazyk na divoko
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Broskvové (meruňkové) muffiny
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Hovězí vývar
Indický špenát se sýrem halloumi
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou