Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Brokolicová polévka s vločkami
Kokosky jako z cukrárny
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Ryba s těstovinami
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Bílý roládový dort
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory