Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané plněné brambory
Lahůdkový guláš s fazolkami
Jehněčí plec pečená
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Jogurtová buchta II.
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Nadýchané americké lívance
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Indický špenát se sýrem halloumi
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou