Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané plněné brambory
Smažený sýr bez smažení
Tvarožník II.
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Vločková pomazánka
Zeleninová česnečka s kroupami
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Cuketové topinky (tousty)
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest