Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květákové karbanátky II.
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Šlehačková roláda III.
Zelný salát s mrkví a paprikou
Masíčko v hermelínu-minutka
Bochánek - třený
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Vláčné mrkvové taštičky
Kynutá skořicová bábovka
Grilovaný losos ve slanině
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory