Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninové rizoto
Kakaovník
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Rebarborový dort II.
Netradiční rybízové řezy
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…