Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Zákusek chudých
Krkovička pro vítanou návštěvu
Mrkvová bábovka
Kuřecí řízky v listovém těstě
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Pečené brambory s cibulí
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Narozeninový dort s "marcipánem"
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci