Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová směs na topinky
Tvarohové řezy sypané
Závin z listového těsta se špenátem
Vepřové koleno marinované
Brokolicová polévka se žampiony
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory