Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový likér
Cukrářská vánočka (mazanec)
Senzační schwarzwaldský dort
Cuketový krém (polévka)
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Krémová vajíčková pomazánka
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Bramborový chléb
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory