Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kremrole se šlehačkou
Krakonošovy drny
Dudácký guláš
Zapečené brambory s mletým masem a…
Skořicové rohlíčky
Těstoviny s ricottou a pestem
Mozzarella na gril, pánev nebo do…
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Ovesné cookies s brusinkami
Jemná kedlubnová polévka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci