Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzská bramboračka
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Zapékaná kapusta
Babiččin košíček - Pepíček
Kokosovo-tvarohový dort
Holandské řízky s nivou
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Fazolová polévka s domácími flíčky
Pečený květák s kari
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Bramborový koláč se zeleninou
Pikantní čatní z meruněk
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Meruňkové knedlíky s marcipánem