Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zavináče
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Květákový nákyp s kuřecím masem
Slaný koláč s pórkem
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Hustá květáková polévka
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Mozzarella na gril, pánev nebo do…
Sacher dort
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou