Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nutelové řezy s vůní skořice
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Halušky podle Daniely
Krůtí nudlová polévka
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Výborná drobenková buchta
Bylinkové kotlety na houbách
Indiánci
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki