Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jehněčí plec pečená
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Italská bábovka II.
Hustá bramboračka
Rýžový nákyp s meruňkami
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Treska v krustě
Drožďová pomazánka s pepřem
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…