Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mouřeníny
Pampeliškový med III.
Výborné plněné papriky
Mleté maso s houbami
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Batáty pečené v troubě
Bochánky z odpalovaného těsta
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Francouzské brambory podle časopisu F…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby