Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Galantina z kuřete
Vesnické šunkofleky
Kuřecí řízečky - marinované
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Polévka z medvědího česneku
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Bramborovo-pórková polévka
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake