Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kedlubnová polévka
Zapečené brambory se smetanou
Jehněčí plec pečená
Zapečená růžičková kapusta podle…
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Kuřecí prsíčka v tatarce
Bramborové pyré s brokolicí
Ryba z trouby: na zelenině a…
Česneková plec
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…