Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Rabínův šoulet
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Patizonová (kedlubnová) minutka
Jednoduchá šunková pomazánka
Šneci z listového těsta se zelím -…
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi