Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový koláč s jahodami
Strouhaná tvarohová buchta
Buchta celulitida
Přírodní vepřové maso
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Svatomartinská husa
Barevné pomazánky - z červené řepy
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Utopenci podle Gajzy
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Krtkovy muffiny
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku