Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polská polévka z červené řepy
Velikonoční beránek z tvarohového…
Květákový nákyp jako příloha
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Řezy z pudinku
Falešný tatarák z uzeniny
Pomazánka z "vepřovky"
Jednoduché staročeské plátky se…
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…