Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné bramborové knedlíky
Vepřové s cibulí na černém pivu
Polévka z kapra
Bábovka s vaječným koňakem
Čočková polévka s rajčaty
Zelná polévka III.
Piña colada - koláč
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot