Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný hermelín
Bramborový oběd
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Kakaové řezy s jablky
Utopenci podle mě
Utopenci IV.
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Zapečené brambory se špenátem a…
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake