Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní smažené tvarůžky
Cuketa na smetaně
Bábovka s olejem
Těstoviny se špenátem a žampiony
Zámecká drůbeží játra
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Bramborové noky s dušeným špenátem
Kokosové sušenky
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake