Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře královny Kálí
Smetanovo-nivová brokolice
Vdolky pečené v troubě
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Španělské „španělské ptáčky“…
Utajená česneková krkovička
Zeleninový kuskus
Müsli tyčinky II.
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky