Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso na zázvoru
Čtverečky "Cappuccino"
Krkovička pro vítanou návštěvu
Nepečený moučník (dobrotka)
Domácí bramborové hranolky
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Špaldové sušenky bez cukru
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky