Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Srbský kotlet
Posvícenské koláče z r. 1900
Studený pikantní bůček
Pohanková pomazánka
Perník z domácí pekárny II.
Koka dortík - rychle a snadno
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Máslo s medvědím česnekem
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Čočka na kyselo
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi