Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky
Buchty - těsto z domácí pekárny
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Kuře po židovsku podle paní…
Dýňový krém
Tortilla plněná mletým masem
Pečené plněné papriky III.
Mrkvové smoothie s jogurtem
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Treska pečená s paprikami
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem