Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový koláč s ovocem III.
Hovězí na houbách II.
Plněné žampióny speciál
Špenátová polévka slavnostní
Bábovková roláda a la tvarohový…
Plněné knedle ve vajíčku
Gulášová polévka s mrkví
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Domácí lučina z mléka
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek