Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rebarborová buchta
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Kynutý závin
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Pikantní čočka s kuřecím masem
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Česnekové bramborové knedlíky s…
Grilované masové válečky
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami