Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová roláda s nutellou
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Lovošská topinka
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Domácí nugát
Těsto na italskou pizzu
Grilovaný řapíkatý celer
Citrónová Janina
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem