Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Plněný hermelín II.
Bramborové placky s mákem
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Bramborový knedlík podle norem
Brownies - vláčné a kypré :-)
Kančí guláš - staročeský
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Čokoládové tartaletky
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger