Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Staročeské zelníky s bramborami
Smažený kapr
Mleté maso se špenátem
Lahůdkový guláš s fazolkami
Guláš v papiňáku
Srbská směs (nejen) na topinky
Plněná sekaná z bůčku
Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…
Rychlé červené kari s krevetami
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem