Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kedlubnová polévka
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Linecké košíčky s jahodami
"Paneláková" buchta
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Ledový salát s karotkou
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Základní těsto na koblihy
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Letní bramboračka s rajčaty
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…