Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Brokolicová polévka s vločkami
Mrkvový koláč III.
Babiččina pomazánka
Salát s rukolou a olivami
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Jednoduché žampionové kari
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě