Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka s vejcem
Výborný špenátek
Bavorský knedlík
Kotlety s houbovou omáčkou
Avokádový krém
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Amorův jablečný řez (koláč)
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Sirup z rybízové šťávy
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě