Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Španělské ptáčky
Grilované kuře
Lehký tvarohový koláč
Listové taštičky plněné mletým masem
Sýrová roláda II.
Staročeské kostky
Pomazánka z tresčích jater II.
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.