Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové těsto na slano i sladko
Bulharské řezy
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Jemná křenová pomazánka
Kapustové karbanátky II
Citronovo tvarohový trhanec bez mouky
Pečená dýně (velice chutná)
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Sýrová pomazánka s vejci
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami