Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný hermelín
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Šlehačkový beránek
Květáková polévka + obalovaný květák
Perník z perníků-nepečené
Skrytý banánový koláč
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Pochoutkový dip k zelenině
Husí prsa s nádivkou
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky